Tokom noći obavljena 101 intervencija

Izvor: Blic, 19.Jan.2011, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokom noći obavljena 101 intervencija

Hitna pomoć je tokom noći na području Beograda obavila 101 intervenciju, od kojih sedam na javnom mestu i u tom periodu dogodio se jedan saobraćajni udes u kojem je jedna osoba povređena, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći dr Nada Macura

U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 23.30 časova na Avalskom putu povređen je vozač, 23-godišnji mladić, koji je sa kontuzionom povredom kuka i pod sumnjom da je zadobio prelom prevezen u Urgentni centar, rekla je dr Macura.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Hitna pomoć je u protekla 24 sata obavila 214 intervencija od kojih 41 na javnom mestu, precizirala je portparol Hitne pomoći. Dr Macura je istakla da su se Hitnoj pomoći uglavnom javljali srčani bolesnici sa bolom u grudima i osobe sa hipertenzijom i vrtoglavicom.

/* (c)AdOcean 2003-2010, MASTER: blic.rs.Blic.rs.Blic.rs.Vesti */ ado.master({id: '4R9R8m_fH.r.DlwcdiHaJZSuYvEiuBI1slF2qv03_m3.67', server: 'ringierrs.adocean.pl' });

/* (c)AdOcean 2003-2010, blic.rs.Blic.rs.Blic.rs.Vesti.468X60_Info paket 2 (Hronika, Beograd, Srbija, Vijvodina, Republika Srpska, Reporta_a, Dodatak)_Gornji */ ado.slave('adoceanringierrsvlctjwomzh', {myMaster: '4R9R8m_fH.r.DlwcdiHaJZSuYvEiuBI1slF2qv03_m3.67' });

Ona je savetovala astmatičarima da zbog maglovitog jutra ne izlaze rano, nego tek oko podneva i da ponesu sa sobom inhalacione pumpice, a preporučila je i laganu relaksirajuću polučasovnu šetnju.

Dr Macura je srčanim bolesnicima savetovala da ne žure i da ne rade teže fizičke poslove na otvorenom prostoru. Relativno zdrave osobe trebalo bi da unesu u organizam kaloričniji doručak, rekla je dr Macura, savetujući adekvatno oblačenje i oprez u saobraćaju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedna osoba povređena u udesu na Avalskom putu

Izvor: S media, 19.Jan.2011

Hitna pomoć je tokom noći na području Beograda obavila 101 intervenciju, od kojih sedam na javnom mestu i u tom periodu dogodio se jedan saobraćajni udes u kojem je jedna osoba povredjena, izjavila je portparol Hitne pomoći dr Nada Macura...U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 23.30 časova...

Nastavak na S media...

Tokom noći obavljena 101 intervencija

Izvor: SrbijaNet.rs, 19.Jan.2011

Hitna pomoć je tokom noći na području Beograda obavila 101 intervenciju, od kojih sedam na javnom mestu i u tom periodu dogodio se jedan saobraćajni udes u kojem je jedna osoba povredjena, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.