Mladić teško povređen u Novom Sadu

Izvor: B92, 26.Dec.2013, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić teško povređen u Novom Sadu

Novi Sad -- Jedan muškarac (28) zadobio je teške povrede glave u razbojništvu koje se dogodilo u Limanskom parku u Novom Sadu, rečeno je danas agenciji Beta.

Kako je Beti rekla portparolka Hitne pomoći u Novom Sadu Sanja Pokrajac Nenadić, razbojništvo se dogodilo u sredu oko 21 sata, a muškarac je zbrinut i prebačen u Urgentni centar.

Prema njenim rečima, povređeni nije u životnoj opasnosti.

U Kragujevcu su se u toku noći dogodile dve saobraćajne nesreće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kojima su povređene dve osobe.

Prema rečima portparola Hitne pomoći u tom gradu Aleksandra Kličkovića, prva nesreća dogodila se jedan sat posle ponoći u Ulici Jovana Ristića i u toj nezgodi je lakše povređen jedan muškarac.

U 5.45 na Lepeničkom bulevaru u Kragujevcu dogodila se još jedna nesreća u kojoj je žena dobila površinske povrede glave.

Noć u Nišu protekla je relativno mirno i bez većih saobraćajnih nesreća.

Kako je Beti rekla portparolka Hitne pomoći u Nišu Slađana Milenković, za pomoć su se javljali hronični bolesnici a bilo je i nekoliko intervencija zbog alkoholisanosti na javnom mestu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povređen muškarac u Limanskom parku u Novom Sadu

Izvor: Blic, 26.Dec.2013

Jedan muškarac (28) zadobio je teške povrede glave u razbojništvu koje se dogodilo u Limanskom parku u Novom Sadu, rečeno je danas agenciji Beta...Kako je Beti rekla portparolka Hitne pomoći u Novom Sadu Sanja Pokrajac Nenadić, razbojništvo se dogodilo u sredu oko 21 sata, a muškarac je zbrinut...

Nastavak na Blic...

Povređen muškarac u Limanskom parku u Novom Sadu

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Dec.2013

Jedan muškarac (28) zadobio je teške povrede glave u razbojništvu koje se dogodilo u Limanskom parku u Novom Sadu, rečeno je danas agenciji Beta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.