Težak udes kod Rumenke: Poginula žena, troje povređeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2018, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes kod Rumenke: Poginula žena, troje povređeno

U saobraćajnoj nesreći danas nešto posle 16 časova na putu Rumenka prema Bačkom Petrovcu, poginula je žena starosti 40 godina, a troje je povređeno.

Teško su povređeni D.V. (37), i dečak uzrasta 14 godina, dok je osmogodišnjak prošao sa lakšim povredama.

Četrdesetogodišnjakinja je u Urgentni centar prevežena u besvesnom stanju, lekari su pokušali reanimaciju, ali je ona nažalost, uprkos njihovim naporima, podlegla teškim povredama.

Tridesetsedmogodišnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je zadobio višestruke povrede, prelom potkolenice i kontuziju glave, i prevežen je u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

U Dečju bolnicu u Novom Sadu primljena su povređena deca. Stariji dečak je, saznajemo, zadobio teške povrede i zasad nije životno ugrožen, dok je mlađi lakše povređen.

Po prvim nezvaničnim informacijama, do nesreće je, kako se pretpostavlja došlo kada su se direktno sudarili kamion i automobil, koji je od siline udara sleteo sa kolovoza, a zatim se prevrnuo na krov, dok se kamion preprečio na putu.

Pretpostavlja se da je uzrok ove nesreće klizav klovoz i loši vremenski uslovi.

Policija je obavila uviđaj, a saobraćaj na toj deonici je bio obustavljen i preusmeravan na alternativne pravce.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.