Teško povređen u pokušaju krađe kablova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2013, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško povređen u pokušaju krađe kablova

R.P. (28) iz okoline Novog Sada teško je povređen kada je pokušao da ukrade bakarne kablove s dalekovoda u blizini aerodroma kod Čeneja, saopštila je danas novosadska policija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umalo ga ubila struja dok je krao kablove sa bandere

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Apr.2013

NOVI SAD - Muškarac čiji su inicijali R.P. /28/ iz okoline Novog Sada zadobio je teže je povrijeđen dok je pokušavao da ukrade bakarne kablove sa bandere, saopštila je novosadska Policijska uprava.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Krao sa dalekovoda pa se opekao

Izvor: Mondo, 29.Apr.2013

R.P. (28) iz okoline Novog Sada teško je povređen kada je pokušao da ukrade bakarne kablove s dalekovoda u blizini aerodroma kod Čeneja...Kako se navodi u saopštenju policije, R.P. je pokušao da ukrade bakarne kablove s bandere, ali je, usled udara struje, pao na zemlju i zadobio opekotina i višestruke...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.