Teško povređen radnik na gradilištu kod Prokopa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško povređen radnik na gradilištu kod Prokopa

Jedan radnik teško je povređen danas prilikom pada u šaht na gradilištu kod stanice Prokop u Beogradu i potom je prevežen do Urgentnog centra radi daljeg ukazivanja pomoći.

Kako je Tanjugu rečeno u Hitnoj pomoći, radnik je zadobio teške telesne povrede zbog čega je prevežen u Urgentni centar.

Mediji su preneli da je radnik star 65 godina upao u šaht dubok čak 10 metara na kod Železničke stanice Prokop u Beogradu i da su lekari Hitne pomoći i vatrogasci >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bili na terenu pre skoro dva sata, s obzirom na to da je u pitanju otvor šahta dimenzija 50 sa 50 centimetara.

Prilikom pada zadobio je otvoren prelom butne kosti, povredu glave i grudnog koša.

Na licu mesta su vatrogasci i Hitna pomoć.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povređen radnik na gradilištu kod Prokopa

Izvor: RTS, 15.Jul.2019

. Jedan radnik teško je povređen prilikom pada u šaht na gradilištu kod stanice Prokop u Beogradu i potom je prevezen do Urgentnog centra radi daljeg ukazivanja pomoći.

Nastavak na RTS...

Radnik upao u šaht dubok 10 metara

Izvor: Večernje novosti, 15.Jul.2019

Kako je Tanjugu rečeno u Hitnoj pomoći, radnik je zadobio teške telesne povrede zbog čega je prevežen u Urgentni centar Jedan radnik teško je povređen danas prilikom pada u šaht na gradilištu kod stanice Prokop u Beogradu i potom je prevežen do Urgentnog centra radi daljeg...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.