U nesreći kod Valjeva jedan poginuo, a četvoro teško povređeno

Izvor: Blic, 15.Mar.2012, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nesreći kod Valjeva jedan poginuo, a četvoro teško povređeno

Jedna osoba je poginula, a četiri su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Valjevo-Lajkovac, kod seoske česme u Popučkama.

Život je izgubio Dragan S. (60) iz Gorića kod Valjeva, a do nesreće je došlo noćas kada se njegovo vozilo sudarilo sa vozilom Ivana T. (24) iz Beograda, saopšteno je danas u Policijskoj upravi u Valjevu.

Teže su povređeni vozač Ivan T. i putnici u njegovom vozilu Dragan L. iz Loznice, Jovan P. iz Divaca i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Gordana R. iz Popučaka, kojima je ukazana pomoć u Urgentnom centru u Valjevskoj bolnici, gde su i zadržani na lečenju.

Do nesreće je došlo, za sada iz nepoznatih razloga, kada je vozač Ivan T. vozilom kojim je upravljao prešao u suprotnu kolovoznu traku preko ostrva i direktno se sudario sa vozilom kojim je upravljao Dragan S.

Dežurni sudija u osnovnom sudu u ValjevuAleksandar Džoković rekao je Tanjugu da je naložio uzimanje krvi na analizu na prisustvo alkohola kod Ivana T. i obdukciju preminulog Dragana S. radi utvrđivanja uzroka saobraćajne nesreće.

Povezane vesti: Šestoro povređeno na putu Valjevo - Šabac Suvozač stradao, vozač i putnici povređeni

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća u Valjevu, jedan poginuo

Izvor: Mondo, 15.Mar.2012

Jedna osoba je poginula, a četiri teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Valjevo-Lajkovac, kod seoske česme u Popučkama.

Nastavak na Mondo...

Valjevo: Jedan poginuo, četvoro teško povređeno

Izvor: S media, 15.Mar.2012

Jedna osoba je poginula, a četiri su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Valjevo-Lajkovac, kod seoske česme u Popučkama...Život je izgubio Dragan S. (60) iz Gorića kod Valjeva, a do nesreće je došlo noćas kada se njegovo vozilo sudarilo sa vozilom Ivana T. (24)...

Nastavak na S media...

Vozio pogrešnom trakom i ubio čoveka

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Mar.2012, 02:04

Jedna osoba je poginula, a četiri su teško povređene u saobraćajnoj nesreći, koju je izazvao vozač koji je vozio pogrešnim smerom na delu puta sa dve fizički odvojene trake.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vožnja u pogrešnom smeru: Stradao u sudaru koji su snimile kamere

Izvor: S media, 16.Mar.2012

Valjevac Dragan Stojanović (60) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u sredu oko 21.30 na putu Valjevo-Beograd u naselju Popučke, u direktnom sudaru njegovog „pasata“ sa „puntom“, koji je više od 300 metara u pogrešnom smeru vozio Ivan Terzić (24) iz Beograda...Povređen motociklista...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.