Izvor: CrnaHronika.rs, 02.Mar.2013, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća na auto-putu, jedna osoba poginula

U udesu na auto-putu ka Novom Sadu, u naselju Plavi horizonti poginuo je jedan muškarac, rečeno je jutros u beogradskoj Hitnoj pomoćiPortparol te službe Nada Macura kazala je agenciji Beta da je u udesu koji se dogodilo oko tri sata nakon ponoći stradao muškarac star oko 50 godina.”Lekarska ekipa je samo mogla da konstatuje smrt”, kazala je Macura.
Ona je kazala da su tokom prethodne noći službe Hitne pomoći obavile 123 intervencije, 33 na javnom mestu.Prema njenim rečima, gradjani su se toj službi javljali učestalije, najviše zbog visoke temperature i respiratornih tegoba.
Izvor: pressonline

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Povezane vesti

Izrešetan muškarac ušetao u ambulantu Hitne pomoći u Beogradu

Izvor: Blic, 03.Mar.2013, 10:03

U Beogradu je sinoć izrešetan muškarac koji je lekarsku pomoć potražio sam u ambulanti Hitne pomoći, rekla je jutros portparolka te gradske službe dr Nada Macura...- U ambulantu u ulici Franša Deperea ušao je muškarac star oko 45 godina s prostrelnim ranama na telu. Njemu je odmah pružena...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.