Teška nesreća kod Žagubice

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jul.2011, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća kod Žagubice

Jedan dečak je poginuo, a 14 dece je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Žagubice, potvrdila je za RTS portparol Policijske uprave u Požarevcu Jasmina Tišma.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć, poginuo je dečak, čiji su inicijali A.P., član Karate kluba "Beograd", dok su povređena deca prebačena u bolnicu u Petrovcu na Mlavi, i njihovo stanje je stabilno.

Načelnik hirurgije Branko Lukić rekao je da su kod troje dece zabeleženi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prelomi i nalaze se na ispitivanjima.

Jedan dečak, sa povredom desne ruke, prevezen je Beograd, gde je operisan u beogradskom Institutu za majku i dete i njegovo stanje je stabilno.

Do nesreće je došlo na putu od vodopada Buk ka Žagubici, kada se prevrnula traktorska prikolica kojom su vozila deca.

Deca su traktorom išla na izlet, a u trenutku nesreće za volanom se nalazio trener Dalibor T, kome je utvrđen alkohol u krvi i određen mu je pritvor

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.