Teška nesreća kod Niša, četiri osobe poginule

Izvor: RTS, 12.Jun.2015, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća kod Niša, četiri osobe poginule

Četiri osobe su poginule a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko četiri časa nedaleko od Niša, javlja dopisnik RTS-a.
U nesreći je učestvovao kamion turskih registarskih oznaka i kombi vozila "mercedes" i "ford", od kojih je jedno sa leskovačkim tablicama.

Dve teško povređene osobe prevezene su u niški klinički centar. Prema rečima direktora >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << centra, oni nisu životno ugroženi.
Nesreća se dogodila nedaleko od Niša u smeru ka Beogradu, kod hotela "Nais".
Na mesto nesreće su izašli policija i vatrogasci.
Kako je ranije rečeno Tanjugu u niškoj policiji, kamion turskih registracija, koji je dolazio iz pravca Pirota, naleteo je na dva kombi vozila koja su bila parkirana u zaustavnoj traci.
Uviđaj je izvršio osnovni javni tužilac iz Niša, u prisustvu policije.
Osnovno tužilaštvo saopštilo je da sa niškom policijom istražuje uzroke saobraćajne nesreće. "Uviđaj je u toku i po njegovom okončanju biće poznato kako je do nesreće došlo", navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.