Izvor: Glas javnosti, Beta, 10.Feb.2010, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksista ubijen, pa ostavljen na mostu

BEOGRAD - Taksista iz Zvečana Nikola Radovanović (23), koji je u subotu nađen mrtav na mostu u blizini naselja Banjska, ubijen je, potvrdio je danas zamenik direktora Kosovske policijske službe za sever Kosova Ergin Medić.

- Prema prvim rezultatima obdukcije koje su usmeno saopštili lekari sudske medicine iz Prištine, Radovanović je zadobio smrtonosne povrede glave - rekao je Medić agenciji Beta.

Medić je rekao da policija svakodnevno dobija nove informacije o tom >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << ubistvu i dodao da je događaj, kao i kretanje žrtve i počinioca posle ubistva, gotovo u potpunosti rekonstruisan.

On je rekao da su počinioci posle ubistva ostavili telo ubijenog na mostu kod Banjske, a njegovim vozilom otišli u Zvečan gde su kola nađena.

Medić nije mogao da saopšti više detalja o policijskim saznanjima, ali je rekao da istraga teče u pozitivnom pravcu.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KPS: Taksista ubijen pa ostavljen na mostu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2010

BEOGRAD - Taksista iz Zvečana Nikola Radovanović (23) koji je u subotu nađen mrtav na mostu u blizini naselja Banjska ubijen je, potvrdio je danas zamenik direktora Kosovske policijske službe za sever Kosova Ergin Medić..."Prema prvim rezultatima obdukcije koje su usmeno saopštili lekari sudske...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Srbija u EU preko formule za Kosovo

Izvor: Beta, 11.Feb.2010, 11:29

STRAZBUR, 11. februara 2010. (Beta) - Potpredsednik grupe socijalista u Evropskom parlamentu Hanes Svoboda smatra da bi rešenje za ulazak Srbije u članstvo Evropske unije moglo biti da Beograd nadje diplomatsku formulu za pitanje granica Kosova čiju je nezavisnost priznala većina članica EU..."Niko...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.