Izvor: RTS, 15.Jul.2020, 19:40

Tači treći dan saslušan, nastavak u četvrtak

Kosovski predsednik Hašim Tači saslušan je treći dan zaredom u Specijalnom tužilaštvu u Hagu. Ispitivanje će biti nastavljeno i u četvrtak, prenose prištinski mediji.
Ispitivanje Hašima Tačija pred Specijalnim tužilaštvom počelo je u ponedeljak i trajalo je šest sati, a kosovski predsednik je tada medijima rekao da su njegov advokat i tužilac razmenjivali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tehničke detalje.

I drugi dan ispitivanje je, kako su preneli pojedini prištinski mediji, trajalo šest sati, a nakon izlaska iz zgrade suda Tači se nije obratio medijima.
Prošlog meseca obelodanjeno je da je protiv Tačija u aprilu napisana optužnica za ratne zločine na Kosovu i da se nalazi na potvrđivanju kod sudije za prethodni postupak.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SASLUŠANJE HAŠIMA TAČIJA - DAN TREĆI Sedam sati pred tužiocem, nastavak sutra

Izvor: Blic, 15.Jul.2020

Kosovski predsednik Hašim Tači saslušan je treći dan zaredom u Specijalnom tužilaštvu u Hagu. Ispitivanje će biti nastavljeno i u četvrtak, prenose prištinski mediji.

Nastavak na Blic...

Tači: Ako se sudi pošteno, dokazaće se da nisam počinio zločin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2020, 15:03

Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači izjavio je večeras da je završio saslušavanje u Specijalnom tužilaštvu u Hagu nakon četiri dana, javlja Kljan Kosova..."Nakon što sam završio sa svedočenjem, veoma sam zadovoljan što sam četiri dana zaredom imao priliku da dam objašnjenja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.