TROJE UHAPŠENO U SMEDEREVU ZBOG PRODAJE HEROINA

Izvor: Kurir, 05.Nov.2010, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TROJE UHAPŠENO U SMEDEREVU ZBOG PRODAJE HEROINA

SMEDEREVO - Tri osobe uhapšene su u Smederevu zbog sumnje da su prodale 300 grama heroina u poslednja tri meseca, saopštila je danas smederevska policija

SMEDEREVO - Tri osobe uhapšene su u Smederevu zbog sumnje da su prodale 300 grama heroina u poslednja tri meseca, saopštila je danas smederevska policija.

Kako se navodi u saopštenju, uhapšeni su S.D. (33), S.N. (31) i T.Đ. (54) iz Smedereva. Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je osumnjičeni T. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Đ. finansirao kupovinu heroina i S. D. i S. N. organizovao da nabavljaju i preprodaju drogu u Smederevu. Prilikom hapšenja, S. D. je pocepala kesu sa izvesnom količinom heroina i pokušala da ga prospe po unutrašnjosti automobila.

Osumnjičeni S. D. i S. N. privedeni su istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu, koji im je odredio pritvor do 30 dana, dok će organizator grupe T. Đ. biti priveden u zakonskom roku od 48 sati, navedeno je u policijskom saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.