TRAGEDIJA: Vir odneo najbolje drugove

Izvor: Kurir, 27.Jul.2014, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA: Vir odneo najbolje drugove

Bojan Jovanović (18) i Miloš Bešević (18) iz Belegiša udavili se u Dunavu, a njihova drugarica Sandra Jovanović (18) spasena u poslednji čas

STARA PAZOVA - Bojan Jovanović (18) i Miloš Bešević (18) iz Belegiša udavili su se juče oko 13 sati u Dunavu, dok je njihovu drugaricu Sandru Jovanović (18) iz dunavskih talasa uspeo da spase lokalni čamdžija.

Troje drugova iz osnovne škole otišlo je juče na kupanje na plažu Belegiš. Mladiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je povukao vir Dunava koji ih je za svega nekoliko trenutaka progutao. Meštani Stare Pazove su u šoku i niko nije mogao ni da zamisli da bi ovakva tragedija mogla da se dogodi, tim pre što su i Miloš i Bojan bili sportisti.

Miloš prvi ušao u vodu

- U vodu je prvo ušao Miloš, za njim Bojan i na kraju Sandra. Ona je posle nesreće rekla da voda uopšte nije bila duboka, ali da je Miloš odjednom počeo da se davi. Dok se ona okrenula da potraži pomoć, dvojica njenih drugara nestala su s površine - objasnio je jedan od meštana koji je dobro poznavao tragično nastradale momke.

On je naveo i da je čamdžija čuo zapomaganje devojke, koju je uspeo da izvuče iz vode.

- Dok je Sandru stavio u čamac i okrenuo se, Bojana i Miloša više nije bilo. Da su ostali na površini još minut-dva, uspeo bi da ih izvuče. Verovatno ih je brzak odneo. Bili su divni momci, ovo je ogromna tuga - priča meštanin.

Ronioci izvukli tela

Tela nesrećnih mladića ronioci su izvukli nekoliko sati kasnije, oko 19 časova.

Meštanin navodi da je Bojan završio srednju školu „Branko Radičević“ u Staroj Pazovi i da je upisao višu školu, dok je Miloš išao u Ekonomsku školu u Zemunu. Miloš je živeo s ocem i majkom, a lane mu se udala sestra, koja ima ćerkicu koju je Miloš obožavao.

Zlo nikad ne ide samo

BOJANOVA SESTRA

POGINULA U SAOBRAĆAJKI

Bojanovim najbližima sada je najteže. Da tragedija bude još veća, Bojanu je pre nekoliko godina u saobraćajnoj nesreći poginula sestra - naveo je komšija Belegišanin.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Dunav uzeo dva najbolja prijatelja

Izvor: Večernje novosti, 28.Jul.2014, 01:26

NAJBOLjI drugovi, Bojan Jovanović (18) i Miloš Bešević (18) koji su se udavili u Dunavu, u ponedeljak će biti sahranjeni na groblju u Belegišu, posle zajedničkog opela. Dan posle nesreće koja je šokirala javnost, sanduci sa telima dvojice momaka stigli su u kuće njihovih roditelja, dok je selom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.