TRAGEDIJA U SURDULICI Radnik pao sa skele i poginuo

Izvor: Blic, 16.Apr.2017, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U SURDULICI Radnik pao sa skele i poginuo

Posle pada sa skele visoke šest metara, u Srdulici je tragično nastradao građevinski radnik Mladen V. (42), koji je obavljao izolaterske radove na jednoj privatnoj kući.

U Policijskoj upravi u Vranju potvrdili su da se tragedija dogodila danas nešto posle 10 časova. Lekari Zdravstvenog centra u Surdulici nisu uspeli da spasu nesrećnog čoveka, koji je inače bez stalnog zaposlenja.

Prema svedočenju očevidaca, građevinac je posle kobnog pada davao znake života, ali je ubrzo podlegao teškim povredama. Građevinski radnik iza sebe ostavio je suprugu i troje dece.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Surdulica: Poginuo radnik, pao sa skele visoke šest metara

Izvor: B92, 16.Apr.2017

Surdulica -- Građevinski radnik M. V.(42) iz Surdulice je umro od posledica pada sa građevinske skele na kojoj je radio, do čega je došlo nesrećnim slučajem...Portparol Policijske uprave u Vranju Goran Jovčić izjavio je za agenciju Beta da se nesreća dogodila u subotu, prilikom izvođenja građevinskih...

Nastavak na B92...

Tragedija u Surdulici: Radnik pao sa skele

Izvor: Mondo, 16.Apr.2017

Građevinski radnik (42) čiji su inicijali M.V, koji je obavljao izolaterske radove na jednoj privatnoj kući u Surdulici, poginuo je jutros nakon što je pao sa skele visoke šest metara...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Iz Policijske uprave u Vranju potvrdili su da se tragedija dogodila nešto poslije...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.