TRAGEDIJA U MLADENOVCU: U požaru nastradao dečak (3)

Izvor: Kurir, 17.Jan.2015, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U MLADENOVCU: U požaru nastradao dečak (3)

Majka je izvukla petoro dece iz kuće, ali nije uspela nesrećnog Miljana

MLADENOVAC - Trogodišnji Miljan Zorjani stradao je u požaru, koji je u ponedeljak oko 13.15 izbio u porodičnoj kući u Karađorđevoj ulici u Mladenovcu.

Vatra je buknula u kući Samija Zorjanija, koji sa suprugom ima šestoro dece.

Upalili se sunđeri

- Majka je juče založila šporet na drva i otišla na tavan da nešto uzme. U tom trenutku žar iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << šporeta zahvatio je sunđere na podu, na kojima su deca spavala - priča jedan komšija.

Nesrećna žena je na tavanu osetila dim i odmah sišla u prizemlje.

- Polomila je prozor i izvlačila jedno po jedno dete. Uspela je da spase njih petoro. Nažalost, malog Miljana nije stigla da iznese - objašnjava naš sagovornik.

On kaže da su komšije priskočile u pomoć i da su uspele da ugase vatru pre dolaska vatrogasaca.

- Stigli smo za svega dva minuta od dobijanja poziva, ali vatra je već bila ugašena, tako da nije bilo potrebe da intervenišemo. Izgorela je samo jedna soba u kući - rekli su nam u vatrogasnoj službi.

Došli s Kosova

Kako saznajemo, porodica Zorjani se pre nekoliko godina doselila s Kosova i Metohije, a kuću u Karađorđevoj ulici su iznajmili.

- Roditelji nastradalog dečaka juče su odvedeni u policijsku stanicu kako bi dali izjave. Još nije poznato da li će protiv njih biti podnete bilo kakve prijave - kaže naš izvor.

M. I.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trogodišnji dječak nastradao u požaru

Izvor: Cafe.ba, 17.Jan.2015

Trogodišnji dječak preminuo je od povreda zadobijenih u požaru koji je danas izbio u kući u romskom naselju u Mladenovcu, javio je "Blic"...LJekari su pokušali da spasu dječaka, ali je on, nažalost, preminuo, navodi list...Požar je zbog za sada neutvrđenih razloga izbio u kući u Karađorđevoj...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.