TRAGEDIJA: Nogarom stolice ubio oca!

Izvor: Kurir, 18.Nov.2012, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA: Nogarom stolice ubio oca!

Milan P. (35) posle svađe brutalno pretukao Aleksandra P. (60) u njegovom stanu u Ulici Vuka Karadžića u Temerinu, a posle toga pozvao Hitnu pomoć i policiju

TEMERIN - Presudio roditelju!

Milan P. (35) ubio je svog oca Aleksandra P. (60) u subotu posle ponoći u njegovom stanu u Ulici Vuka Karadžića u Temerinu. Milan je u vreme zločina bio pijan, a tragediji je prethodila svađa između njih dvojice.

- Milan je to veče bio u više kafića >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Temerinu. Vratio se kući oko ponoći i tada je među njima izbila žestoka svađa, koja je prerasla u tuču. Sin je toliko pobesneo da je počeo da udara rukama i nogama Aleksandra, da bi ga u jednom trenutku udario drvenim nogarom stolice. Aleksandar je pao u nesvest, a Milan se uspaničio i pozvao Hitnu pomoć - kaže izvor Kurira iz istrage.

Kada su lekari stigli, nesrećni čovek je već bio mrtav. Milan je tada sam pozvao policiju i prijavio se.

- Nisam hteo da ga ubijem. Nisam hteo - ponavljao je Milan policajcima koji su došli da ga privedu.

Ubijeni Aleksandar od pre nekoliko godina živeo je sam. Inače, on je vlasnik nekoliko prodavnica sportske opreme „Maraton“ u Temerinu.

- Niko ne zna gde mu živi bivša žena. Ovo je strašno, ubio ga je rođeni sin - prokomentarisala je jedna komšinica tragediju.

Uviđaj na mestu zločina izvršio je dežurni istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić, koji neposredno nakon ubistva nije mogao da sasluša Milana zato što je ovaj bio u teškom alkoholisanom stanju.

- Policija je iz stana odnela sve predmete kojima je sin tukao oca. Osim nogara stolice, izneli su i kasetofon i ručne tegove, na kojima je bilo tragova krvi - kaže komšinica.

Svađali se zbog para

- Aleksandar i Milan su bili jako zatvoreni. Nisu se ni s kim družili u komšiluku. Milan je živeo u Novom Sadu. Pričaju da je imao problema sa kockom i drogom. Navodno je bio na nekom lečenju. Često smo čuli buku i svađu iz njihovog stana. Svađali su se zbog novca - kaže komšinica.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

TRAGEDIJA: Nogarom stolice ubio oca!

Izvor: medio.rs, 18.Nov.2012

Milan P. (35) posle svađe brutalno pretukao Aleksandra P. (60) u njegovom stanu u Ulici Vuka Karadžića u Temerinu, a posle toga pozvao Hitnu pomoć i policiju

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.