TEŠKO POVREĐEN MALOLETNI MOTOCIKLISTA

Izvor: Kurir, 02.Maj.2011, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKO POVREĐEN MALOLETNI MOTOCIKLISTA

BEOGRAD - U saobraćajnoj nesreći kod Železničkog mosta u Beogradu teško je povređen jedan maloletni motociklista, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je agenciji Beta rekla da je mladić starosti 17 godina prebačen u odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra u Beogradu. Nesreća se desila sinoć oko 20 časova.

"Mladić je s povredama glave i u komi prebačen u Urgentni centar", rekla je Macura.

Tokom prošle noći još tri muškarca >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su povređena u saobraćajnim nesrećama u glavnom gradu Srbije.

Beogradska hitna pomoć je tokom noći imala ukupno 120 intervencija, od kojih 16 na javnom mestu. Najviše su se za pomoć javljali astmatičari.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.