TEŠKA NESREĆA NA AUTOPUTU: Vozač stradao u zapaljenom autu

Izvor: Večernje novosti, 07.Dec.2018, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NESREĆA NA AUTOPUTU: Vozač stradao u zapaljenom autu

Prema nezvaničnim informacijama, vozaču pik-apa, vranjskih registracija, vozilo se najverovatnije zapalilo u toku vožnje na auto-putu LeskovacVranje, u blizini Grabovnice LESKOVAC – Jedna osoba izgubila je život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto pre 18 časova na auto-putu Leskovac – Vranje, u blizini Grabovnice.Pročitajte još: UDES KOD PUPINOVOG MOSTA: Žena zaglavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u smrskanim kolima, mislili da je mrtva Prema nezvaničnim informacijama, vozaču pik-apa, vranjskih registracija, vozilo se najverovatnije zapalilo u toku vožnje. Zaustavilo se kada je udarilo u bankinu gde je u potpunosti izgorelo. U njemu je stradao i vozač koji se vozilom kretao iz pravca Vranja ka Leskovcu, a pripadnici leskovačke Vatrogasno-spasilačke jedinice su telo nepoznatog muškarca, koje je kada su pristigli na lice mesta gorelo, izvukli iz auta i ono je poslato na obdukciju. Kako je došlo do toga da vozač nije stigao da na vreme izađe iz zapaljenog vozila utvrdiće istraga, ali se pretpostavlja da je prilikom udarca u bankinu izgubio svest i da je zbog toga nastradao. Mesto nesreće tokom uviđaja obezbeđuje policija, a auto-put je prohodan u oba smera.
Pogledaj vesti o: Autoput,   Leskovac

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UDES KOD SMEDEREVA: Četvoro povređeno (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 08.Dec.2018, 16:22

Dve osobe su teže, a dve lakše povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu za Kolare u blizini Smedereva SMEDEREVO - Dve osobe su teže, a dve lakše povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu za Kolare u blizini Smedereva. Sudarila su se dva putnučka...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.