Svedočenje devojke: Silovatelj je je bio maskiran

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jan.2013, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svedočenje devojke: Silovatelj je je bio maskiran

Devojka P. K. (29) iz Beograda, koja je silovana u noći između utorka i srede na javnom parkingu javnog preduzeća "Parking servis" u beogradskoj Makedonskoj ulici kod "Politike", juče je ponovo svedočila u policiji, a izjave su dali i zaposleni u garaži koji tvrde da nisu čuli nikakvo dozivanje upomoć, niti su primetili da se nešto čudno dešava.

Foto - ilustracija: Manijak je bio naoružan i maskiran, rekla je silovana devojka  

Na parkingu postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ćuvarska kućica, ali nema kamera za video-nadzor, što bi pomoglo u istrazi.

 

Pročitajte još:

* Manijak silovao devojku u javnoj garaži

Kako saznaje beogradski Blic, silovatelj je bio maskiran i naoružan nožem, što ukazuje da je te noći čekao žrtvu da bi se seksualno iživljavao.On je devojci prišao dok je pokušavala da otključa vrata automobila i počeo je da je udara. Pod grlo joj je stavio nož, uvukao je u vozilo gde ju je napastvovao.

 

Posle iživljavanja je pobegao, a devojka je prijavila seksualni napad. Lekari su konstatovali da ima povrede i ukazana joj je pomoć u bolnici.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svedočenje devojke: Silovatelj je bio maskiran

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jan.2013

Devojka P. K. (29) iz Beograda, koja je silovana u noći između utorka i srede na javnom parkingu javnog preduzeća "Parking servis" u beogradskoj Makedonskoj ulici kod "Politike", juče je ponovo svedočila u policiji, a izjave su dali i zaposleni u garaži koji tvrde da nisu čuli nikakvo dozivanje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Koliko je teško dokazati silovanje

Izvor: Večernje novosti, 04.Jan.2013

OD dvadesetak silovanja, koliko je prijavljeno prošle godine u Beogradu, policija je rasvetlila 19. Napad na devojku P. K. (29), u noći između utorka i srede, u javnoj garaži u Makedonskoj ulici u centru prestonice, prvi registrovan ove godine, još se rešava, jer policija i dalje traga za monstrumom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.