TRAGEDIJA: Starica iz Vrbasa utopila se u Baru!

Izvor: Kurir, 04.Jul.2013, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA: Starica iz Vrbasa utopila se u Baru!

Kupači su primetili telo starice kako pluta na vodi,nadajući se da je živa, izvukli su je na obalu i prevezli do barske Hitne pomoći gde su, lekari konstatovali smrt

PODGORICA  - Državljanka Srbije M.M. (73) iz Vrbasa utopila se danas na plaži Šušanj, kod Bara, saopštila je crnogorska policija.

Uprava policije je navela da su kupači primetili telo starice kako pluta na vodi. Nadajući se da je živa, izvukli su je na obalu, nakon čega >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su je prevezli do barske Hitne pomoći.Kako M.M. nije davala znake života, lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Barska policija je saopštila da će uzrok smrti biti poznat nakon obdukcije.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Starica iz Vrbasa utopila se u Baru

Izvor: Blic, 04.Jul.2013

Državljanka Srbije M.M. (73) iz Vrbasa utopila se danas na plaži Šušanj, kod Bara, saopštila je crnogorska policija...Uprava policije je navela da su kupači primetili telo starice kako pluta na vodi. Nadajući se da je živa, izvukli su je na obalu, nakon čega su je prevezli do barske Hitne pomoći...Kako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.