Sumnjiv paket za tužioca Vukčevića

Izvor: Vesti-online.com, 01.Feb.2012, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sumnjiv paket" za tužioca Vukčevića

Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević primio na kućnu adresu sumnjiv paket. Policija utvrdila da nije u pitanju bomba, već se radi o 3 knjige iz Holandije. U paketu koji je dobio tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević nije bilo eksploziva niti otrovnih materija i uzbuna je bila lažna, izjavio je zamenik tužioca Bruno Vekarić.

Sumnjiv paket je tužilac dobio na kućnu adresu iz Holadnije. Paket je primila njegova supruga koja je zbog toga što nije pisalo ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ko šalje, odmah prijavila policiji. Ubrzo je stigla anti-diverzantska ekipa kako bi utvrdila šta je sadržaj paketa.

Direktor policije Milorad Veljović je izajvio da je utvrđeno da se u njemu nalaze tri knjige. Policija je oko 14 časova na kratko blokirala deo Dobračine ulice u kojoj se nalazi stan tužioca Vukčevića.

"Njegova supruga prijavila je službenom obezbeđenju sumnjivi paket zbog nepoznatog pošiljaoca i sumnje šta se u njemu nalazi, a bile su tri knjige, izjavio je direktor policije Milorad Veljović.

Veljović je rekao da je pošiljalac paketa izvesni Mitrić i da Vukčevićeva žena nije htela da ga otvori, pa ga je zato dala pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji obezbeđuju njihov stan, i oni su pozvali kontradiverzionu ekipu.

Bruno Vekarić je rekao da "niko nije ubacio paket" u policijski džip koji koristi Vukčević, nego je "paket stigao regularno" i doneo ga je policajac iz obezbeđenja Vukčevića, koji je policajcu naložio da proveri paket.

"Antidiverziona ekipa je odnela paket na proveru i obavešteni smo da nema eksploziva niti bilo čega otrovnog, nego da je u paketu neki materijal. Uzbuna je bila lažna", rekao je Vekarić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.