Suđenje Luki Bojoviću 20. februara

Izvor: Blic, 15.Feb.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suđenje Luki Bojoviću 20. februara

BEOGRAD - Suđenje Luki Bojoviću, koji se tereti za neovlašćeno držanje oružja i falsifikovanje isprava, zakazano je za 20. februar u Okružnom sudu u Beogradu.



Glavni pretres će voditi sudija Bojana Paunović, a pored Bojovića optužene su još tri osobe. Veljko Banović, zvani Votka, odgovaraće zbog posedovanja droge, devet grama heroina i šest grama marihuane, koje je policija pronašla u stanu u kojem je uhapšen. Ilija Novović je optužen zbog posedovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dva pištolja i tri automatske puške, dok je Milan Vajagić okrivljen za falsifikovanje lične karte. Kod optuženih je pronađeno i pet prigušivača za oružje.

Policija je krajem septembra uhapsila Bojovića, označivši ga kao jednog od vođa srpskog kriminala. Sumnjalo se da su se u stanovima koje je on koristio krili i pripadnici zemunskog klana, međutim DNK analize nisu potvrdile te sumnje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.