Sudar tri automobila kod Kruševca, više povređenih

Izvor: RTS, 07.Jun.2019, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar tri automobila kod Kruševca, više povređenih

Nekoliko osoba iz Beograda, Trstenika i Kruševca je lakše povređeno u saobraćajnoj nesreći u Koševima kod Kruševca koja se dogodila oko 13.30 časova.
Do sudara je, kako RTS nezvanično saznaje, došlo kada je vozač "mercedesa" kruševačkih tablica, krećući se ka Kruševcu, iz za sada nepoznatih razloga bočno udario u "folksvagen pasat" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji je dolazio iz suprotnog smera ka Kraljevu.

"Pasat"  je usled udarca sleteo s puta i prevrnuo se na krov. "Mercedes" je potom prešao na suprotnu kolovoznu traku i direktno se sudario sa "audijem" beogradskih tablica.
Među putnicima, čiji se tačan broj ne zna, bilo je i jedno dete, koje zahvaljujući sigurnosnom sedištu sa propisno vezanim pojasevima nije zadobilo povrede.
Do ozbiljnijih posledica lančanog sudara nije došlo, po navodima iz Saobraćajne policije, zahvaljujući tome što su svi učesnici u saobraćaju bili propisno vezani sigurnosnim pojasevima.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

HAOS NA PUTU KRUŠEVAC- KRALJEVO Sudar tri automobila, četvoro povređenih, "mercedes" se PREVRNUO NA KROV

Izvor: Blic, 07.Jun.2019

Četiri osobe povređene su u sudaru tri vozila, koji se oko 14 sati dogodio u naselju Koševi na izlazu iz Kruševca na putu za Kraljevo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.