Sudar na pruzi, povređena jedna osoba

Izvor: RTS, 31.Okt.2019, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar na pruzi, povređena jedna osoba

Na putnom prelazu između Kraljeva i Trstenika železnička drezina naletela je na drumsko vozilo.
U nezgodi koja se dogodila u 20.25 povređen je vozač automobila. Prema prvim informacijama, u pitanju su lakše telesne povrede.
Sudar se dogodio na putnom prelazu obezbeđenom vertikalnom drumskom signalizacijom, saopštila je "Infrastruktura železnice Srbije".
Na lice mesta izašli su pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << MUP-a, Hitna pomoć i Komisija železnice.
"Infrastruktura železnice Srbije" u saopštenju apeluje na sve učesnike u saobraćaju i upozorava da se poštuju saobraćajni propisi kako ne bi dolazilo do ovakvih sudara.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Udes na pruzi: Železnička drezina udarila u vozilo na putnom prelazu

Izvor: B92, 31.Okt.2019

Kraljevo -- Na putnom prelazu između Kraljeva i Trstenika železnička drezina naletela je na drumsko vozilo, saopštile su "Infrastrukture železnice Srbije" ...Incident se dogodio večeras u 20.25 sati, a u sudaru je povređen vozač automobila...Prema prvim informacijama, u pitanju su lakše telesne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.