Sudar kod Niša, pet osoba teško povređeno

Izvor: RTS, 23.Jun.2017, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar kod Niša, pet osoba teško povređeno

Pet mlađih osoba teško je povređeno oko 21 čas u sudaru dva automobila na ulazu u selo Prva Kutina kraj Niša, saznaje "Beta" u Hitnoj pomoći u Nišu.
Sve povređene osobe imaju politraume, a jedna od njih već se nalazi na operacionom stolu Hirurške klinike, rekli su Beti dežurni u toj zdravstvenoj ustanovi.

Prema rečima lekara, Hitna pomoć je intervenisala sa pet ekipa na terenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Zatekli smo na mestu udesa zaista tešku situaciju, mrak, puno povređenih ljudi, staklo i delove automobila razbacane na sve strane", rekli su u Hitnoj pomoći.
Prema nezvaničnim informacijama, u udesu su povređene četiri devojke i jedan mladić. Svi oni prebačeni su u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu.
U Policijskoj upravi u Nišu kazali su da su u sudaru učestvovala vozila "pasat" i BMV.
U "pasatu" su se nalazile tri ženske osobe i muškarac koji je vozilom upravljao, dok je žena vozila BMV, istakli su u policiji.
Zbog siline udara, u pomoć povređenima morali su da priteknu i pripadnici Uprave za vanredne situacije.
Saobraćaj od Niša preko Prve Kutine ka Gadžinom Hanu je u prekidu, a policija obavlja uviđaj.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Saobraćajka kod Niša, petoro mladih teško povređeno

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Jun.2017

Pet mlađih osoba teško je povređeno oko 21 čas u sudaru dva automobila na ulazu u selo Prva Kutina kraj Niša, saznaje "Beta" u Hitnoj pomoći u Nišu...Sve povređene osobe imaju politraume, a jedna od njih već se nalazi na operacionom stolu Hirurške klinike, rekli su Beti dežurni u toj zdravstvenoj...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.