Sudar kod Bubanj Potoka, povređene dve osobe

Izvor: RTS, 07.Sep.2017, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar kod Bubanj Potoka, povređene dve osobe

Dve osobe su teže povređene u sudaru dva automobila na auto-putu Beograd - Niš kod Bubanj Potoka, koji se dogodio oko 13 časova, rečeno je "Tanjugu" u MUP-u.
Do sudara je došlo u smeru ka Beogradu kada je automobil BMV stranih registracija naleteo na drugo vozilo domaćih registracija, a povređene osobe su bile u automobilu srpskih tablica.
Povređeni su vozilima Hitne pomoći prebačene u Urgentni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << centar, na reanimaciju, kažu u Hitnoj pomoći.
Kako javlja reporter Tanjuga, saobraćaj se obavlja otežano, a formirana je kolona koja se proteže do naplatne rampe Vrčin.
Zbog nediscipline vozača koji su formirali kolonu u zaustavnoj traci otežan je bio pristup vozilima Hitne pomoći mestu udesa.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve osobe teže povređene u sudaru kod Bubanj potoka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2017

Dve osobe su teže povređene u sudaru dva automobila na autoputu Beograd - Niš kod Bubanj potoka, rečeno je Tanjugu u MUP-u...Do sudara je došlo u smeru ka Beogradu kada je automobil BMW stranih registracija naleteo na drugo vozilo domaćih registracija, a povređene osobe su bile u automobilu srpskih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.