Sud odbio pritvor momku koji je upao u centar za migrante

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2020, 17:17

Sud odbio pritvor momku koji je upao u centar za migrante

Osnovni sud u Obrenovcu odbio je danas predlog tužilaštva da odredi pritvor Filipu Radovanoviću, koji je pre dva dana automobilom uleteo u prihvatni centar za migrante u Obrenovcu, koji obezbeđuje vojska.

On je pušten da se u daljem toku postupka brani sa slobode, a tužilac Danijela Sinđelić rekla je Tanjugu da će se tužilaštvo žaliti na ovu odluku suda.

Dodala je da se osumnjičenom za sada na teret stavlja krivično delo nasilničko ponašanje, ali i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se proverava da li ima elemenata još nekog krivičnog dela.

Radovanović je bio uhapšen po nalogu tužilaštva, a danas je saslušan u tužilaštvu gde je izneo svoju odbranu.

On je iste večeri objavio snimak incidenta i raspravu sa službenim licima koja obezbeđuju objekat na društvenim mrežama. Snimak je zabeležio svojim mobilnim telefonom.

U snimku je, pored ostalog rekao da ne želi da mu migrant uznemiravaju devojku kao i da ne želi muslimane u svojoj zemlji.

On će se do odluke o žalbi tužilaštva braniti sa slobode.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sud odbio pritvor momku koji je upao u centar za migrante

Izvor: B92, 08.Maj.2020

Osnovni sud u Obrenovcu odbio je predlog tužilaštva da odredi pritvor F. R., koji je pre dva dana automobilom uleteo u prihvatni centar za migrante u Obrenovcu...On je pušten da se u daljem toku postupka brani sa slobode, a tužiteljka Danijela Sinđelić rekla je Tanjugu da će se tužilaštvo žaliti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.