Studentkinja sebe izbola nožem posle svađe

Izvor: Kurir, 17.Jun.2012, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studentkinja sebe izbola nožem posle svađe

Studentkinja se posvađala sa momkom u jednom trenutku ustala i otišla u kuhinju, uzela nož i zabila ga sebi u stomak

BANJA LUKA – Studentkinja M.M. (21) iz Brčkog pokušala je samoubistvo u noći između subote i nedelje kada je posle svađe sa momkom sebi zabila nož u stomak.

Kako javlja banjalučki Glas Srpske koji se poziva na izvore bliske istrazi M.M. se posvađala sa momkom posle dolaska u stan u kome živi sa prijateljicom kao podstanar u banjalučkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << naselju Petrićević.

- Kad su došli u kuću, njih dvoje su nastavili da se svađaju, a u sobi je bila i njena cimerka. Tokom svađe Maksimovićeva je u jednom trenutku ustala i otišla u kuhinju, uzela nož i zabila ga sebi u stomak, ispričao je pomenuti izvor.

Hitna pomoć je povređenu devojku prevezla u Klinički centar Banjaluka, gde je posle ukazane lekarske pomoći zadržana na lečenju i njeno trenutno zdravstveno stanje je stabilno, javlja Glas Srpske.

U Centru javne bezbednosti Banjaluka potvrđeno je da se desio pokušaj samoubistva i da, dok traje istraga, ne mogu da govore o motivima.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.