Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 05.Feb.2010, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stradao u požaru

KRAGUJEVAC - U požaru koji se dogodio u Donjim Komaricama kod Kragujevca izgorela je stara kuća, ispod čijih ruševina je pronađeno ugljenisano telo, saopštila je kragujevačka policija.

Kako je navedeno, požar je izbio protekle noći, deset minuta pred ponoć, a uzrok smrti i identitet žrtve biće utvrđeni obdukcijom, a pretpostavlja se da je reč o Vladimiru Petroviću (74), koji je u trošnoj kući živeo sam.

Posle dojave o požaru, pripadnici Vatrogasne jedinice brzo su intervenisali i ugasili požar, čiji je uzrok, najverovatnije, neispravno ložište šporeta na drva i improvizovano izveden ventilacioni kanal, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.