Stomatološki preparati u kabini kamiona

Izvor: RTS, 20.Apr.2017, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stomatološki preparati u kabini kamiona

Carinici na graničnom prelazu Srpska Crnja sprečili su krijumčarenje stomatoloških preparata, saopštila je Uprava carina.
U fabričkoj šupljini, ispod donjeg ležaja u kabini kamiona, pronađeno je 100 setova stomatoloških preparata na bazi fosforne kiseline sa po tri šprica i iglama, a krijumčarena roba je bila prekrivena prljavom jaknom.
Kamionom čačanskih registarskih oznaka, koji je prevozio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kancelarijski papir iz Rusije ka Prištini, upravljao je 60-godišnji srpski državljanin.
Nakon što je prijavio robu koju prevozi, carinici su, u saradnji sa graničnom policijom, pristupili detaljnoj kontroli vozila.
Neprijavljeni preparati su zadržani do okončanja prekršajnog postupka pokrenutog pred nadležnim sudom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZNENAĐENJE ZA CARINIKE Stomatološki preparati u kamionskoj kabini

Izvor: Blic, 20.Apr.2017

Carinici na graničnom prelazu Srpska Crnja sprečili su krijumčarenje stomatoloških preparata, saopštila je danas Uprava carina...Kako je navedeno, u fabričkoj šupljini, ispod donjeg ležaja u kabini kamiona, pronađeno je 100 setova stomatoloških preparata na bazi fosforne kiseline sa po tri...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.