Izvor: Danas, 19.Mar.2009, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stogodišnjaku na rođendan ugrađen pejsmejker

Draganu Prodanoviću su na njegov stoti rođendan, 10. marta 2009. godine, lekari Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine ugradili pejsmejker, neophodan za pravilno održavanje ritma srca, saopšteno je iz te zdravstvene institucije. Šef Odseka za poremećaje ritma kardiolog dr Željko Vodopivec je uradio intervenciju nad stogodišnjim Prodanovićem, koji je juče, zbog stabilnog zdravstvenog stanja, napustio Institut, piše u saopštenju.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stogodišnjaku ugrađen pejsmejker

Izvor: B92, 18.Mar.2009, 17:37

Novi Sad -- Jednom stogodišnjaku iz Vojvodine uspešno je ugrađen pejsmejker. Operisan je baš na svoj stoti rođendan u Institutu za kardiovaskularne bolesti Vojvodine... Stogodišnji Dragan Prodanović pre četiri dana pozvao je hitnu pomoć zbog problema sa pritiskom. Nije ni slutio da će posle...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.