Izvor: RTS, 02.Nov.2020, 13:00

Stefanu Đuriću Rasti produžen pritvor za još 30 dana

Viši sud u Beogradu produžio je za još 30 dana pritvor pevaču Stefanu Đuriću Rasti i B. L, kod kojih je početkom oktobra kada su uhapšeni pronađen skank i kokain.
Stefanu Đuriću i B. L. pritvor je produžen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom roku mogli da ponove krivično delo, precizirala je za Tanjug portparol suda Tatjana Tešić.
Protiv Đurića i B. L. Više tužilaštvo u Beogradu vodi istragu zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sumnje da su izvršili krivično delo - nedozovljena proizvođnja i stavljanje u promet opojnih droga, za koje je zaprećena kazna od tri godine do 12 godina zatvora.
Đurić se na saslušanju u tužilaštvu nakon hapšenja branio da je pronađeni skank koristio za sopstvenu upotrebu, međutim, tužilaštvo mu nije poverovalo.
Pevač Stefan Đurić uhapšen je početkom oktobra po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu pošto je kod njega pronađena veća količina skanka, a sa njim je uhapšena još jedna osoba kod koje je pronađen kokain. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Rasta ostaje iza rešetaka: Reperu produžen pritvor za još 30 dana

Izvor: Tracara.com, 02.Nov.2020

Viši sud u Beogradu produžio je danas pritvor pevaču Stefanu Đuriću Rasti i B.L, kod kojih je početkom oktobra pronađen skank i kokain, za još 30 dana. Pritvor im je produžen zbog postojanja sumnji da bi u kratkom roku mogli da ponove krivično delo, precizirala je za Nova.rs portparol suda...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.