Izvor: RTS, 04.Okt.2020, 16:06

Stefanu Đuriću Rasti pritvor do 30 dana

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana pevaču Stefanu Đuriću Rasti i B. L, kod kojih su u petak pronađeni skank i kokain.
Sudija za prethodni postupak odredio je na predlog tužilaštva pritvor Stefanu Đuriću Rasti i B. L zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom roku mogli da ponove krivično delo, rekla je za Tanjug portparol suda Tatjana Tešić. 

Obojica se terete za krivično delo nedozvoljene >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga. 
Stefan Đurić Rasta je uhapšen u petak, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.
Na saslušanju ranije danas, Đurić se branio da je pronađeni skank koristio za sopstvenu upotrebu.
Tužilaštvo je, međutim, sumnjalo da je izvršio teže krivično delo, pa je predložilo sudu da mu odredi pritvor, rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Irena Bjeloš.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.