Izvor: RTS, 29.Apr.2021, 08:35

Stefanović i Kovačević danas treba da svedoče u tužilaštvu

U Višem javnom tužilaštvu danas bi bivši ministar policije Nebojša Stefanović trebalo da svedoči u okviru istrage koja se vodi protiv bivšeg zamenika načelnika SBPOK-a Gorana Papića zbog trgovine uticajem.
Kao svedok treba da bude ispitan i načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević.
Njihovo saslušanje predložio je Papićev branilac Branislav Tapušković. On je svoj predlog obrazložio time da je Papić na saslušanju rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je postupao po nalozima ministra Stefanovića, a da mu je Kovačević bio direktno nadređeni.
Papić je pod istragom zbog sumnje da je urgirao da policija odmah vrati privremeno zaplenjeni blindirani automobil Marka Miljkovića, najbližeg saradnika Veljka Belivuka.
Goran Papić uhapšen je 9. marta ove godine pod sumnjom da je počinio krivično delo zloupotreba službenog položaja. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas na saslušanju ministar Stefanović i načelnik Kovačević

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021

Goran Papić uhapšen je 9. marta ove godine pod sumnjom da je počinio krivično delo zloupotreba službenog položaja. ..U Višem javnom tužilaštvu danas bi bivši ministar policije Nebojša Stefanović trebalo da svedoči u okviru istrage koja se vodi protiv bivšeg zamenika načelnika SBPOK-a...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"NEMAM VEZE SA GRUPOM KOJA JE PREDMET OVOG POSTUPKA" Ministar Stefanović se oglasio posle saslušanja u tužilaštvu

Izvor: Blic, 29.Apr.2021

"Povodom iskaza advokata Tapuškovića o postupku u kojem učestvujem kao svedok, a koji u većem delu ne odgovara istini, želim da istaknem da niti sam imao veze sa grupom koja je predmet ovog postupka, niti sam imao veze sa postupanjem policije i sa vraćanjem spornog vozila", izjavio je ministar...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.