Stefanović: Pojačane kontrole Žandarmerije dale rezultate (FOTO)

Izvor: BKTV News, 01.Mar.2018, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Pojačane kontrole Žandarmerije dale rezultate (FOTO)

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je noćas na Voždovcu pripadnike Žandarmerije koji su angažovani u pojačanim kontrolama policije i istakao da su napravili dobar rezultat.

Istovremeno je zahvalio što i po veoma hladnom vremenu, brinu o bezbednosti građana.

Za nepunih mesec dana pripadnici Žandarmerije, koji učestvuju u noćnim patrolama od 20 časova do 6.00 sati ujutru, legitimisali su gotovo 700 bezbednosno >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << interesantnih lica i tom prilikom otkriveno je devet osoba za kojima je bila raspisana potraga.

Takođe, u devet slučaja kod osoba koje su kontrolisane pronađeni su narkotici, a u jednoj od tih akcija Žandarmerije u Rakovici pronađen je kilogram opojne droge "spid", saopštio je MUP.

Foto: MUP

Ministar Stefanović rekao je da su pojačane kontrole, pre svega jedinice Žandarmerije, ali i drugih pripadnika Policijske uprave za grad Beograd, napravile dobar rezultat.

"Mislim da građani prepoznaju veću brigu Ministarstva unutrašnjih poslova i veći napor koji ulažemo kako bi oni bili bezbedniji. Pojačane noćne patrole dale su dobre rezultate u prethodnih mesec dana. Pokazali smo da i na ovakav način, pored redovnog rada policije, možemo doći do izvršilaca nekih krivičnih dela, ali takođe da učinimo da građani osećaju povećanu bezbednost na ulici i vide prisustvo naših policajaca", istakao je ministar Stefanović.

Foto: MUP

On je zahvalio pripadnicima Žandarmerije koji, kako je rekao, naporno rade poslednjih godina, ulažu ogromne napore čak i po hladnom vremenu.

"Ovo je još jedan pokazatelj koliko je policijski posao težak, ali i koliko pripadnicima MUP-a nije teško da se bore i brinu o sigurnosti svih naših građana", zaključio je ministar Stefanović.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Hvala Žandarmeriji što brine o bezbednosti

Izvor: N1 televizija, 01.Mar.2018

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je protekle noći na Voždovcu pripadnike Žandarmerije koji su angažovani u pojačanim kontrolama policije i zahvalio im se, što i po veoma hladnom vremenu, brinu o bezbednosti građana...Stefanović je, kako je preneo MUP, rekao da su pojačane...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.