Stefanović: Nijedno krivično delo u Majdanpeku

Izvor: Blic, 04.Dec.2014, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Nijedno krivično delo u Majdanpeku

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je u Majdanpek zbog nestanka struje poslat veći broj policajaca, a zahvaljujući čemu nije izvršeno nijedno krivično delo na toj teritoriji.

- Patroliramo na svim naseljenim mestima u Majdanpeku, a poslali smo i generatore, ćebad i instalirali smo mobilnu kuhinju kako bismo pomogli koliko možemo - rekao je Stefanović na konferenciji za novinare u Policijskoj stanici Voždovac u Beogradu.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je istakao da je Ministarstvo unutrašnjih poslova učinilo sve što je u njihovom domenu, a izrazio očekivanje da će se "strašna situacija" normalizovati do kraja dana.

- U Majdanpeku se još radi na uspostavljanju snabdevanja električnom energijom, a uz pomoć agregata obezbeđen je stabilan rad vitalnih službi u gradu - izjavio je ranije danas načelnik Odeljenja za vanredne situacije PU Bor Miodrag Marković.

On je rekao da su radnici Elektromreže Srbije na terenu, a da pripadnici Sektora za vanredne situacije dele ćebad za najugroženije stanovnike Majdanpeka i kalorifere.

Majdanpek je bez struje od ponedeljka, 1. decembra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Nijedno krivično delo u Majdanpeku

Izvor: Beta, 04.Dec.2014

BEOGRAD, 4. decembra 2014. (Beta) - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je u četvrtak da je u Majdanpek zbog nestanka struje poslat veći broj policajaca, a zahvaljujući čemu nije izvršeno nijedno krivično delo na toj teritoriji..."Patroliramo na svim naseljenim mestima u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.