Stefanović: Koferi dokumenata o prisluškivanju Vučića

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2015, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Koferi dokumenata o prisluškivanju Vučića

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da postoje koferi dokumenata o prisluškivanju lidera SNS Aleksandra Vučića, koje je posebno u periodu od 2008. do 2012. godine sprovodio režim Demokratske stranke.Stefanović je rekao da je te kofere dokumenata video svojim očima i da će u narednim danima i javnom imat priliku da se sa time upozna."Iako nikada nismo prisluškivali Bojana Pajtića, mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kažem ono što sam videlo svojim očima, a lično sam video kofere dokumete prerisluškivanju Aleksandra Vučiha naročito u periodu od 2008. do 2012. godine. Ne znam hoće li Vučić o tome lično govoriti jer nije želeo da se to objavljuje, ali očekujem da javnost narednih dana bude upoznata sa tim", rekao je Stefanović.Prema njegovim rečima, to je bilo brutalno kršenje svih Vučićevih prava, koje je režim DS je godinama sprovodio prisluškujući telefonske komunikacije Vučić, uključujući i oni privatne prirode, sa svojom decom."U toku je opsežna akcija rušenja Vucicća očiglendo da nekim ljudima ne odgovara zato što se Srbija podiže. Ne mogu da ga pobede na izborima jer ga narod podržava, niti u posvećenosti poslu i broju radnih sati, jer to vreme radije provode na moru, ostaje da se obračunaju sa njim lažima", rekao je Stefanović.Mi ćemo na te laži svakodnevno odgovrati i nećmeo dozvoliti da se lažima ruši čovek, koji je mnogo učinio i čini za Srbiju, naglasio je Stefanović.On je dodao i da je očigledno da Pajtić i drugi polaze od sebe jer Aleksandra Vučića novac ne interesuje, čak uopšte, ni kao pojam."To mu priznaje čk i Šeselj koji ga mrzi ali ga poznaje jer su radili zajedno 15 godina", dodao je Stefanović.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Vuideo sam kofere dokumenata o prisluškivanju Vučića

Izvor: Beta Video, 30.Sep.2015

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da postoje koferi dokumenata o prisluškivanju lidera SNS Aleksandra Vučića, koje je posebno u periodu od 2008. do 2012. godine sprovodio režim Demokratske stranke. (Ć 2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Stefanović: Ne može da se prisluškuje a da ne postoji trag

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Sep.2015

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je večeras da nije moguće prisluškivati nekoga, a da o tome ne postoje tragovi i naglasio da će nadležni organi do kraja istražiti tvrdnju predsednika Demokratske stranke Bojana Pajtića da je bio prisluškivan...Stefanović je na...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.