Starica slomila nogu pošto je ispala iz tramvaja

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2012, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starica slomila nogu pošto je ispala iz tramvaja

Beograđanka N.S. (77) slomila je nogu prilikom izlaska iz tramvaja na liniji 14 na okretnici u Baštovanskoj ulici na Banjici. Povređen je i njen sin S.S.(57) koji je zajedno sa njom izlazio iz vozila dok je, kako tvrde u dispečerskom centru GSP "Beograd", tramvaj stajao u stanici.

Nezgoda se dogodila oko 10 sati a povređeni su kolima Hitne pomoći odmah prevezeni u KBC "Zvezdara".

- Prilikom izlaska putnika iz tramvaja sin je majku naglo povukao za ruku, želeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << verovatno da što pre izađe napolje, nakon čega je ona pala i doživela teže povrede. Reč je o otvorenom prelomu potkolenice - kažu za "Blic" dispečeri GSP "Beograd".

Dispečeri dodaju da je i muškarac zadobio povrede koje su ipak lakše prirode a to potvrđuje i dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

- Muškarac starosti oko 55 godina prilikom pada zadobio je povrede desnog kuka i levog lakta i nije životno ugrožen - kaže za "Blic" dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Tramvajski saobraćaj kroz Ulicu vojvode Stepe zbog ove nezgode bio je u blokadi oko sat vremena.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.