Stanković pao na priču da ga žena vara s pola Foče

Izvor: Glas javnosti, 23.Jan.2012, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković pao na priču da ga žena vara s pola Foče

BEOGRAD - Okolnosti pod kojima se odbegli zatvorenik Radovan Stanković od 2007 godine sakrivao i dalje su nepoznate, ali Fočom je počela da kruži priča da se on zapravo vratio da bi proverio priču da ga " žena vara pred celom Fočom".

Bosanski portal Doznajemo.com piše da se predpostavlja da se Stanković pre nego što je ponovo vraćen u zatvor u Foči, godinama sakrivao u Srbiji i da je povremeno ilegalno prelazio granicu.

Portal spominje da Fočom kruže dve verzije >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << zašto se Stanković vratio.

Prva kaže da je hteo proveriti navode da ga žena vara, a druga kaže da je on zapravo uhapšen u Srbiji i tajno prebačen u Bosnu i Hercegovinu, a razlog hapšenja su navodno pritisci glavnog tužioca Haškog tribunala Serža Bramerca.

Opravdanje ove druge verzije portal Doznajemo.com vidi u Bramercovoj izjavi da zemlje regiona moraju čvršće da sarađju u hapšenju i pronlaženju odbeglog osuđenika za ratne zločine, jer je " slučaj Stanković" Hag prvi transferisao pravosuđu BiH.

Da podsetimo Radovan Stanković, koji je u subotu uhapšen u Foči nakon bekstva iz zatvora 25. maja 2007. godine, prebačen je u nedelju uz jake bezbednosne mere u Kazneno-popravni zavod u tom gradu, iz kojeg je svojevremeno pobegao.

Njegovo prebacivanje su, pratili pripadnici policije sa dugim cevima i specijalne jedinice.

Tokom transporta u KPZ Foča kolonu u kojoj je bilo vozilo sa Stankovićem pratili su i građani koji su skandirali njegovo ime i parole poput "Ne video Vidovdana ko izd'o Radovana".

Stanković je uhapšen u subotu popodne u Foči na osnovu dojave, a prema tvrdnjama očevidaca, akcija je izvedena na ulici, ispred zgrade u kojoj je Stanković živeo.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

STANKOVIĆ PAO NA PRIČU DA GA ŽENA VARA S POLA FOČE

Izvor: Kurir, 23.Jan.2012

BEOGRAD - Okolnosti pod kojima se odbegli zatvorenik Radovan Stanković od 2007 godine sakrivao i dalje su nepoznate, ali Fočom je počela da kruži priča da se on zapravo vratio da bi proverio priču da ga " žena vara pred celom Fočom"...Bosanski portal Doznajemo.com piše da se predpostavlja da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.