Stanko Subotić iz moskovskog restorana javio se u Crnu Goru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanko Subotić iz moskovskog restorana javio se u Crnu Goru

PODGORICA - Stanko Subotić Cane, optužen za organizovanje šverca cigareta, koji je pušten iz ekstradicionog pritvora u Moskvi, čime je, praktično, odbijen zahtev Srbije za njegovo izručenje, potvrdio je današnjim podgoričkim "Vijestima" da je na slobodi.

"Slobodan sam i odlično se osećam", kazao je kratko Subotić u telefonskom razgovoru za podgorički dnevnik. List tvrdi da je Subotić u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << trenutku razgovara sedeo sa prijateljima u jednom od moskovskih restorana.

Pozivajući se na ljude iz Subotićevog okruženja, "Vijesti" pišu da je ruski tužilac dva meseca vodio istragu, da je utvrdio da nema dokaza za krivicu Subotića kojeg, kako se navodi, Srbija tereti za šverc cigareta sredinom devedesetih godina.

Subotić je uhapšen u Moskvi 28. aprila, po međunarodnoj poternici iz Srbije, gde je optužen kao jedan od organizatora kriminalne grupe koja je 90-tih godina švercovala cigarete.

Nastavak suđenja Subotićevoj grupi zakazan je za 30. jun, kada bi o optužnici trebalo da se izjasni bivši direktor Uprave carina Mihalj Kertes.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.