Stanje povređenog učenika Trgovačke škole stabilno

Izvor: Studio B, 09.Dec.2014, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanje povređenog učenika Trgovačke škole stabilno

Učenik Trgovačke škole u Beogradu, pod još nerazjašnjenim okolnostima, pao je sa drugog sprata te škole u Hilandarskoj ulici.

Stanje učenika koji je pao sa drugog sprata Trgovačke škole u Beogradu je stabilno, ali će on biti zadržan na intenzivnoj nezi, kako bi se pratilo njegovo stanje, rekla je večeras portparol Klničkog centra Srbije Aleksandra Berić.

Ona je u izjavi Tanjugu navela da je učenik primljen na odeljenje Šok A, gde mu se prati stanje koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je stabilno.

Kako je dodala, učenik je svestan, a zbog pada sa velike visine biće na intenzivnoj nezi.

"Nema nikakvih ozbiljnih problema, ali će ipak biti zadržan na intenzivnoj nezi", rekla je Berić.

Učenik Trgovačke škole u Beogradu, pod još nerazjašnjenim okolnostima, pao je danas oko 16:40 sa drugog sprata te škole u Hilandarskoj ulici broj 1.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.