Štajnahauer o napadu Kovačevića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2009, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štajnahauer o napadu Kovačevića

NJUJORK - Američki student, kome je njegov srpski kolega Miladin Kovačević naneo teške telesne povrede u tuči prošle godine, prvi put će govoriti javno o tom napadu, prenosi danas agencija Asošiejted pres (AP).

Brajan Štajnhauer (22), student univerziteta Bingamton u državi Njujork, i njegovi lekari govoriće danas o njegovim povredama,o komi u kojoj je bio duže vremena i o oporavku posle višemesečne rehabilitacije.

Kovačević je bio optužen u SAD za taj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << slučaj ali je pobegao u Srbiju. Vlada Srbije je isplatila 900.000 dolara porodici Štajnhauera u okviru pogodbe kojom su oni odustali od sudskog gonjenja Kovačevića u SAD.

Američki državni tužilac odlučio je da prebaci predmet i sve dokaze u vezi slučaja protiv Kovačevića srpskom pravosuđu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.