Tuča u Ohridu nakon novogodišnje noći

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jan.2012, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča u Ohridu nakon novogodišnje noći

SKOPLJE -

Trojica srpskih turista su 1. januara u ranim jutarnjim časovima izazvala tuču u Ohridu, u kojoj je teško povređen 25. godišnji M.D. a policija je privela 15 lica, dok za jednim traga, javili su lokalni mediji.

Turisti su povređenom M.D. naneli teške povrede glave i potres mozga, zbog čega je smešten je u Specijalnu bolnicu za ortopediju i traumatologiju u Ohridu.

Tuča se dogodila tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << novogodišnje noći u kafe baru Delago, u starom delu Ohrida.

Svađa je izbila nakon što su gosti iz Srbije dobacivali gostima kafića. U prepirci sa meštanima jedan od srpskih gostiju je udario M.D. flašom u glavu.

Obezbeđenje je sve učesnike okršaja izbacilo iz kafane napolje, gde je tuča nastavljena.

Policija u Ohridu je tokom jučerašnjeg dana privela 15 osoba, a za još jednim licem se traga.

Kako tvrde u policiji, malo je nedostajalo da se sve završi tragično kao i pre dve godine u avgustu, kada je u tuči ubijen srpski državljanin Dejan Novaković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ohrid: Srpski turisti izazvali tuču

Izvor: B92, 02.Jan.2012

Skoplje -- Trojica srpskih turista 1. januara rano ujutro izazvali tuču u Ohridu u kojoj je teško povređen 25-godišnji M.D. Policija privela 15 lica, dok za jednim traga...Turisti su povređenom M.D. naneli teške povrede glave i potres mozga, zbog čega je smešten je u Specijalnu bolnicu za ortopediju...

Nastavak na B92...

Tuča srpskih turista u Ohridu

Izvor: RTV Pink, 02.Jan.2012

. . . Trojica srpskih turista su 1. januara u ranim jutarnjim časovima izazvala tuču u Ohridu u kojoj je teško povređen 25-godišnji M.D. a policija je privela 15 lica, dok za jednim traga, javili su lokalni mediji. .

Nastavak na RTV Pink...

Nišlija osumnjičen da je izazvao masovnu tuču u ohridskom kafiću

Izvor: Blic, 03.Jan.2012, 03:15

Ohridska policija privešće istražnom sudiji D.R. (23) iz Niša, osumnjičenog da je u novogodišnjoj noći u kafe-baru „Delage“ u starom delu tog turističkog centra izazvao tuču u kojoj je teško povređen M.D. (25) iz Ohrida. Za izazivanje tuče osumnjičen je još jedan mladić, čiji se identitet...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.