Izvor: Blic, 11.Sep.2017, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin lažnim evrima platio gorivo u Bjeljini

Zbog krivotvorenja novca policija će protiv državljanina Srbije čiji su inicijali D.J. podneti izveštaj Tužilaštvu BiH, najavljeno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Radnik benzinske pumpe u Bijeljini prijavio je juče policiji da je nepoznati muškarac natočio gorivo u svoj automobil u vrednosti 120 KM i platio novčanicama u apoenima od 20 evra za koje sumnja da su falsifikovane.

Policija je po prijavi ustanovila da je reč o licu D.J. iz Srbije i o svemu obavestila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dežurnog tužioca Tužilaštva BiH.

U Bijeljini je juče prijavljena i krađa lap-top računara i manje količine zlatnog nakita iz porodične kuće u koju je provaljeno kroz balkonska vrata.

Policija je izvršila uviđaj i u toku je rad na rasvetljavanju krivičnog dela teška krađa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.