Srbija i Hrvatska zajedno istražuju

Izvor: B92, 08.Avg.2011, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija i Hrvatska zajedno istražuju

Rijeka -- Zajednički tim policija iz Hrvatske i Srbije istraživaće informacije o ubistvu beogradske novinarke Radisave Dade Vujasinović

To su na današnjem sastanku u Rijeci dogovorili direktori policija Hrvatske i Srbije, Oliver Grbić i Milorad Veljović.

Oni su najavili osnivanje zajedničkog tima istražitelja koji će prikupljati informacije vezane za ubistvo novinarke Radislave Dade Vujasinović.

Sa ubistvom Radislave Vujasinović 1994. hrvatski mediji povezuju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dragana Paravinju, koji je u istražnom sudu u Šibeniku zbog sumnje da je ubio 17-godišnju Antoniju Bilić.

Hrvatsko ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da će biti zatražen i razgovor s Paravinjom koje su vlasti BiH nedavno izručile Hrvatskoj koji se sumnjiči i za pokušaj silovanja devojke kod Omiša.

Grbić i Veljović su razgovarali o mnogim pitanjima saradnje dve policije, zajedničkim aktivnostima na kontaktnoj tački Bajakovo-Batrovci i o uspostavljanju zajedničkog centra za borbu protiv organizovanog kriminala, saopštio je hrvatski MUP.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zajednički istražni tim o ubistvu Dade Vujasinović

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2011

RIJEKA -..Direktori srpske i hrvatske policije Milorad Veljović i Oliver Grbić dogovorili su osnivanje zajedničkog istražnog tima koji će nastaviti prikupljanje informacija u vezi ubistva novinarke Radislave Dade Vujasinović...Veljović i Grbić su na sastanku, koji je održan jutros u Rijeci,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

SRBI I HRVATI ZAJEDNO TRAŽE DADINOG UBICU

Izvor: Kurir, 09.Avg.2011, 08:07

RIJEKA - Tim istražitelja! Srpska i hrvatska policija formiraće zajednički tim koji će pokušati da rasvetli ubistvo beogradske novinarke Radislave - Dade Vujasinović! O formiranju tima dogovorili su se juče, na sastanku u Rijeci, direktori MUP Srbije i MUP Hrvatske Milorad Veljović..RIJEKA -...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.