Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2012, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečen šverc 7.000 litara dizela

SMEDEREVO -

Pripadnici Odseka za kontrolu vodenih puteva Uprave carina sprečili su pokušaj krijumčarenja oko 7.000 litara dizel-goriva na Dunavu kod Smedereva, saopšteno je danas iz Uprave carina.

Pokušaj krijumčarenja je sprečen u noći između 12. i 13. maja, na 117. kilometru Dunava.

Prema saopštenju Uprave carina, oko 7.000 litara dizela zaplenjeno je zajedno sa dve tank-barže ručne izrade koje krijumčari koriste da bi pretakali gorivo sa brodova u tranzitu.

Tokom akcije, krijumčari su napustili barže natovarene gorivom i pobegli u nepoznatom pravcu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osujećeno krijumčarenje oko 7.000 litara dizela

Izvor: Blic, 14.Maj.2012

BEOGRAD - Pripadnici Odseka za kontrolu vodenih puteva Uprave carina sprečili su pokušaj krijumčarenja oko 7.000 litara dizel-goriva na Dunavu kod Smedereva, saopšteno je danas iz Uprave carina. ..Krijumčari pobegli sa barže..Pokušaj krijumčarenja je sprečen u noći između 12. i 13. maja, na...

Nastavak na Blic...

Zaplenjeno sedam tona dizela kod Smedereva

Izvor: Akter, 14.Maj.2012

Carina je danas saopštila da su njeni pripadnici na Dunavu kod Smedereva sprečili pokušaj krijumčarenja i zaplenili oko sedam tona dizel goriva

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.