Spasena dva radnika zatrpana u kanalu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2016, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spasena dva radnika zatrpana u kanalu

Dva radnika, na koje se obrušila zemlja na gradilištu na Avalskom putu u Jajincima, izvučena su i prevezena u Urgentni centar, i oni nisu životno ugroženi.

Kako je Tanjugu rečeno u Urgentnom centru, oni su trenutno na pregledu kod ortopeda i nisu životno ugroženi.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura navela je da su lekarske ekipe  konstatovale da su radnici ugruvani i u svesnom stanju ih prevezle u Urgentni centar.

Dodala je da je reč o dvojici muškaraca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << starosti 35 i 32 godine, te da će im u Urgentnom centru biti urađena dijagonostika.

Kako je navela, Hitna pomoć je poziv za intervenciju dobila nešto oko 14:30.

Na dvojicu radnika se, kako su javili beogradski mediji, obrušila zemlja. Na lice mesta su bile upućene spasilačke službe i dve lekarske ekipe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.