Sombor: Šansa za rent-a-bajk

Izvor: Radio 021, 08.Sep.2014, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sombor: Šansa za rent-a-bajk

Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova odobrio je sredstva za tri udruženja građana na konkursu za sufinansiranje projekata u oblasti turizma u Somboru.

Konkurs za sufinansiranje projekata udruženja građana u oblasti turizma raspisan je početkom jula, a za podelu je bilo predviđeno pet miliona dinara. Rezultati su objavljeni krajem avgusta, a sredstva su odobrena UG "Eko-logika", Udruženju starih, umetničkih zanata i domaće radinosti i UG "SO >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << open".

Najviše sredstava, 150 hiljada dinara dobilo je UG "Eko-logika" za projekat "Tour Infor - edukacija nezaposlenih lica sa evidencije NSZ sa stručnom spremom iz oblasti turizma". Za projekat "Somborski suveniri pod satom" Udruženju starih, umetničkih zanata i domaće radinosti dodeljeno je 120.000 dinara, dok je "SO open" za projekat Somborski renta-bajk dobio 100 hiljada dinara.

Sredstva za sufinansiranje projekata iz oblasti turizma dobilo je 60 udruženja građana iz Vojvodine.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Vojvodina podržava turističke projekte

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2014, 17:43

Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova uručio je danas ugovore vredne 6,9 miliona dinara, za projekte koji će se baviti unapređenjem turizma u Vojvodini...Bespovratna sredstva su odobrena za 60 projekata, koje su na konkurs predala udruženja i organizacije sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.