Snimatelj materijala, štićenik, pokušao samoubistvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2013, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimatelj materijala, štićenik, pokušao samoubistvo

Štićenik Doma za decu ometenu u razvoju u Veterniku B.G, vlasnik snimaka na kojima deca rukama iskopavaju medicinski otpad, sinoć je pokušao samoubistvo. Pojedini mediji prenose da je to učinio nakon psihičkog uznemiravanja policije. U Kliničkom centru Vojvodine nam je potvrđeno da je B.G. u stabilnom stanju zadržan u toj ustanovi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tajna o iskopavanju opasnog materijala u laptopu

Izvor: Večernje novosti, 08.Avg.2013

ŠTIĆENIK Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku Branko Gabrić (25) zadobio je teške povrede kada je iskočio kroz prozor na prvom spratu. Zbog otvorenog preloma potkolenice, zadržan je u bolnici i njegovo stanje je stabilno. Incident se dogodio u sredu uveče kada je u Dom, po zahtevu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.