Snimak vršnjačkog nasilja osvanuo na mrežama (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 06.Jun.2018, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimak vršnjačkog nasilja osvanuo na mrežama (VIDEO)

Još jedan uznemirujući snimak na kome se vidi tinejdžerka kako viče, preti i udara drugu tinejdžerku osvanuo je na društvenim mrežama BEOGRAD - Još jedan uznemirujući snimak na kome se vidi tinejdžerka kako viče, preti i udara drugu tinejdžerku osvanuo je na društvenim mrežama. Scenu vršnjačkog nasilja snimila su druga prisutna deca koja su se, kada se situacija zaoštrila, prišla i pokušala da obuzdaju nasilnu devojčicu. PROČITAJTE JOŠ - Sprečiti vršnjačko >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nasilje Nasilna devojčica vikala je "Šta nećeš? Ustani gore!", a potom se vidi kako devojčici udara šamar. Napadnuta devojčica pokušavala je sve vreme da se skloni od nasilnice i čuje se da joj govori "Pusti me" i "Moram kući", međutim to nije pomoglo jer je nasilna tinejdžerka pratila u stopu i vikala na nju i udarala.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Isplivali DETALJI nasilja u Beogradu: Devojčica pretukla drugu devojčicu, pa pokušala SAMOUBISTVO? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2018

Snimak kruži internetom..Uznemirujuć snimak vršnjačkog nasilja u Beogradu osvanuo je na društvenim mrežama, na kome se vidi kako se nasilna devojčica iživljava na drugom - naređuje joj, preti i lupa šamare!..Pročitajte i: ..Ovu stravičnu scenu, koja se u večernjim satima odigrava na terenu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.